Ontdek ERGOSLEEP® voor u zelf. Kies: "Meer over het SLAAP-DNA®" om te ontdekken wat uw SLAAP-DNA® voor een perfecte nachtrust kan betekenen. Of kies: "Ontwerp uw eigen ERGOSLEEP®" voor het samenstellen van uw eigen droombed.

VL

F

NL

D

F

Ontdek uw persoonlijk SLAAP-DNA®

Uw lichaam is uniek. De eisen aan uw bed zijn dan ook strikt persoonlijk. Een Ergosleepbodem wordt volledig gepersonaliseerd op basis van uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding, voor een maximale ergonomische ondersteuning. Dit noemen we het SLAAP-DNA®.

Met de speciale sleutel past u het SLAAP-DNA® in een handomdraai aan. Klik op het instelpunt om de instelling te wijzigen.

U past het SLAAP-DNA® in een handomdraai aan. Klik op de lattenhouder om de instellingen te wijzigen

"Een kleine 50 shows per jaar.
Dan ga je een goed bed wel waarderen."

"Yoga, da’s stiekem inspanning. Mijn onstpanning? Die vind ik ‘s nachts."

“Gastronoom van formaat. Die droom is in ieder geval uitgekomen.”

ERGOSLEEP® stelt uw bed met ergonomische precisie af op uw SLAAP-DNA®

Vier à vijf avonden alles geven, soms tot diep in de nacht. Dat vraagt wel een en ander van je lijf. Ik heb mijn nachtrust echt nodig om te herstellen, zowel mentaal als fysiek. Ik ben letterlijk afhankelijk van goed bed.

Ik zorg graag goed voor mijn lichaam. Ik eet gezond, beoefen yoga en ik mediteer. Ook ’s nachts wil ik dat het mijn lichaam aan niets ontbreekt.

Koken is mijn grote passie. En ik zorg graag voor de inwendige mens. Het fysiek gedijt daar goed bij, als ik even niet oplet. Ik merk dat een goede ondersteuning essentieel is om ’s ochtends comfortabel op te staan.

Met het revolutionaire BS4 verstelsysteem kunt u elk moment de instelling aanpassen. Uw bed evolueert zo mee met uw SLAAP-DNA®. De boxsprings zijn verkrijgbaar in alle gewenste maten en volledig vorm te geven naar uw persoonlijke smaak. Met het revolutionaire P4 verstelsysteem kunt u elk moment de instelling aanpassen. Uw bed evolueert zo mee met uw SLAAP-DNA®. De lattenbodems zijn verkrijgbaar in alle gewenste maten en volledig vorm te geven naar uw persoonlijke smaak.

Lattenbodem

Boxspring

Uw SLAAP-DNA® in uw Ergosleepbed.

Grote man of kleine vrouw. Door toepassing van uw SLAAP-DNA® bent u verzekerd van een optimale en ergonomisch verantwoorde nachtrust. Zit uw figuur er ook tussen? Bezoek voor een echte meting van uw SLAAP-DNA® een belevingsstudio bij een Ergosleepdealer bij u in de buurt.

Lattenbodem

Boxspring

"Uw SLAAP-DNA® meet u bij ons, in de belevingsstudio"

Voor een exacte meting van uw persoonlijke SLAAP-DNA® nodig ik u graag uit in de belevingsstudio bij een van onze dealers te stappen. En u kunt hier direct ervaren wat het betekent op uw eigen SLAAP-DNA® te liggen. Maar pas op het verschil tussen een ‘neutraal’ bed en een bed met uw SLAAP-DNA®.Kom even langs en ervaar het zelf!

Ervaar uw persoonlijk SLAAP-DNA® in de ERGOSLEEP® belevingsstudio.

In de ERGOSLEEP® Belevingsstudio kunt u in alle rust en privacy ervaren hoe het is om op uw eigen SLAAP-DNA® te liggen. Samen. Zonder pottenkijkers. En wees gerust, u hoeft zich niet uit te kleden.

Een ERGOSLEEP®-dealer dicht bij u.

Klik op een belevingsstudio bij u in de buurt. Neem contact op met de dealer voor een afspraak, of kom gewoon eens langs!

Uw eigen ERGOSLEEP®

Naast een volledig persoonlijke slaapervaring, is ERGOSLEEP® ook volledig aan te passen aan uw eigen unieke smaak.
Ondek het zelf in de configurator.

Ontwerp uw eigen ERGOSLEEP®